Udover at være jordemoder, er jeg specialiseret i at give massage til gravide. Når man bærer et barn i sin mave, er kroppen særligt belastet. Det er derfor vigtigt at massagen er tilpasset den gravide krop, og det har jeg uddannet mig i på Nordlys Massagecenter. Jeg har en speciel gravidbriks med plads til den gravide mave, og med fordybning til brysterne, som ofte er ømme i graviditeten.

GRAVIDMASSAGE

Gravidmassage er en blid, afspændende massageform. Man kan få massage gennem hele graviditeten, og rigtigt mange nyder at kunne ligge på maven på den specielt designede briks.

Gravidmassagen hjælper dig med at komme i kontakt med dit barn og din krop. Da det er kroppen der på et tidspunkt skal føde dit barn, er det rigtigt godt at få skabt god kontakt til den i graviditeten. Får man regelmæssig massage op til terminen har det en fødselsforberedende effekt, da man ved den blide berøring udløser en masse gode hormoner som man også skal bruge under fødslen. Derudover forebygger det smerter og ubehag, og lindrer flere almindelige graviditetsgener som for eksempel hævede hænder og fødder. Sidst, men ikke mindst, er det et pusterum, hvor du kan slippe tankerne og slappe helt af.

Har du nogle gener, har jeg også mulighed for at lindre eksempelvis bækkensmerter, væske i kroppen mm.

En gravidmassage hos mig, er en udvidet jordemoderkonsultation. Jeg indleder altid massagen med en samtale for at afklare om der er nogle særlige hensyn, og her er der lejlighed til at stille mig spørgsmål vedr. graviditet, fødsel og barsel. Jeg tilbyder også en udvendig undersøgelse, hvor jeg udover at mærke hvordan barnet ligger i maven, skønner hvor meget det vejer. Sidst, men ikke mindst, tilbyder jeg at vi kan lytte til barnets hjertelyd.

Har du lyst til at læse mere om de gavnlige effekter af massage og blid berøring i graviditeten, så klik her.

Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, er det muligt at bestille hviletid efter din massage. Det koster 50 kr. for ca 15 min., hvor du får lov at ligge alene og lytte til afslappende musik og bare lade kroppen slappe helt af.

EfterfødselsMASSAGE

Den afspændende massage er også rigtig god efter fødslen.  Det gode hormon, oxytocin, hjælper både mælken med at løbe til, og fremmer tilknytningen til barnet. Massagen reducerer smerter fra ømme og spændte skuldre, og fra bækkenet. Jeg giver også akupressur ved efterveer og for at hjælpe amningen i gang.

En efterfødselsmassage indeholder også en gennemgang af din fødsel, hvor du har lejlighed til at stille spørgsmål hvis der er nogle ting i forløbet der er uklare. Du har også mulighed for at få ammevejledning og stille spørgsmål om den første tid med et spædbarn.

Man må meget gerne tage sin baby med, så holder vi en pause hvis der skal ammes, eller masserer benene imens.

 

Booker du en times gravidmassage elller efterfødselsmassage, gives der tilskud fra Sygeforsikring Danmark, da det er en udvidet jordemoderkonsultation.

babyMASSAGE

Jeg instruerer dig/jer i at give en blid og rolig babymassage. Babymassage er en dejlig oplevelse for både baby og den der masserer. Der udløses store mængder oxytocin, som er kroppens ”velvære-hormon” og som samtidigt fremmer tilknytningen. Berøring er desuden med til at udvikle barnets hjerne, og give det større kropsbevidsthed.

Jeg sørger for olie, håndklæder mm.

Hvis I er flere der ønsker at deltage sammen, for eksempel en mødregruppe, er I meget velkomne. Prisen for en gruppe med op til 6 babyer er 590 kr, og jeg sætter en time af til jer, så der er god tid til at klæde babyerne af op på. Kontakt mig for at booke tid til dette.

 

Ønsker du 15 minutters hviletid efter massage, vil prisen stige med 50kr.

Copyright: 2019
Se tilsynsrapport

Kontaktinformation:

Lone Lietzen Jensen
Enghavevej 20, 1. sal
7100 Vejle

Lone@gravidivejle.dk
+ 45 61689441

CVR: 39392062